BinnensteBuiten brengt kookboek uit

17 februari 2017 15:35 | amusement | Door Televizier

© Screenshot UitzendingGemist

De koks van Binnenstebuiten slaan de handen ineen voor een kookboek met de lekkerste, snelste en meest duurzame recepten die ze in het werkdagelijkse tv-programma bereiden.

Drijvende kracht achter het boek is chefkok Alain Caron, die naast oude en nieuwe recepten ook achtergrondverhalen deelt uit zijn rijke culinaire verleden.

Specialiteiten

Daarnaast leveren tv-koks Sharon de Miranda, Ramon Brugman (foto) en Leon Mazairac bijdrages vanuit hun specialiteiten. Zo is Sharon bedreven in gerechten uit alle windstreken en is Ramon een kei in het koken met pure smaken en verse seizoensgebonden groenten en ingrediënten. Kok Leon werkt daarnaast samen met sommelier Milton Verseput om goede combinaties in drank en spijs te maken. 

Het BinnensteBuiten kookboek telt 256 pagina's en is vanaf eind maart verkrijgbaar.

 

Meer over