Na Heel Holland Bakt is Hans Spitsbaard (22) klaar voor een toekomst in de patisserie. Het baktalent heeft zijn roeping definitief gevonden.
In een interview met het AD onthult de student uit Houten zijn ambities die nogal uit elkaar blijken te liggen.
Technische bedrijfskunde
Het liefst zou Spitsbaard zich na zijn bakavontuur namelijk fulltime op de patisserie storten. Maar hij zit momenteel nog midden in zijn studie technische bedrijfskunde. Zijn oog voor detail en precisiewerk heeft hij deels aan deze analytische studie te danken. Hij denkt er dan ook niet aan om te stoppen: "Het is nog maar twee jaar. Maar ik heb echt mijn passie ontdekt in de keuken. Het bruist van binnen, ik wil nu elke dag iets bakken."
In de leer
Maar hij gaat er wellicht een smakelijke studie naast doen: "Én studeren én bijvoorbeeld bij Ròbert in de leer." Tijdens de uitzendingen leerde hij naar eigen zeggen al veel van de jurycommentaren van Van Beckoven.
Lees ook: Hans wint Heel Holland Bakt 2017