Kookstress met de feestdagen? Rudolph van Veen heeft inspiratie te over. Hij deelt wel zeventig kleine en grote gerechten in zijn dagelijkse show. Met veel aandacht voor desserts én het ultieme oliebollenrecept.
Kerst betekent lekker tafelen, al is een origineel menu verzinnen soms niet makkelijk. Gelukkig heeft Rudolph van Veen áltijd inspiratie. Vanuit zijn knusse keuken maakt hij in zijn dagelijkse
Feestdagen met Rudolph wel zeventig kleine en grote gerechten. Van klassieke recepten met wild tot een originele variant op zijn geliefde voorgerecht, de garnalencocktail. Hij vergeet ook de vegetariërs niet en heeft veel aandacht voor desserts en banket. Want Rudolph is een zeer goede kok, maar vooral een voortreffelijk patissier. Hij maakt verrassend simpele kersttoetjes, koek voor in de boom én hij deelt het ultieme recept voor de oliebol. “Op deze manier hoop ik iedereen creatieve en vooral ontspannen feestdagen te bezorgen. Daar zijn we wel aan toe met z’n allen.”