Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari is deze week te gast in het 24Kitchen-programma Hollandse Bakkers. De bakker met Italiaanse roots geeft ons een kijkje in de Italiaanse keuken.
Als een heuse gevestigde naam doet Sarena Solari mee aan Hollandse Bakkers. De winnares van het derde seizoen van Heel Holland Bakt geeft een internationaal tintje aan het programma van 24 Kitchen. De Groningse met Italiaanse roots laat zien hoe ze een stella di pan brioche maakt.
Heel Holland Bakt
Het had overigens weinig gescheeld of Sarena had nooit meegedaan aan Heel Holland Bakt. Eigenlijk wilde ze liever helemaal niet op televisie. 'Daar had ik wel moeite mee. Maar bakken vind ik leuk', legde ze uit in het AD. 'Bij het tweede seizoen betrapte ik mezelf erop dat ik met de kandidaten meedacht. Ik voelde toen al: hee, dat kan ik ook best. Ik heb het laten bezinken en gedacht dat ik het gewoon moest proberen.' Deze week kwam Het Italiaanse bakboek van haar hand uit.