Loïc: Zot van Koken

Loïc Van Impe maakt vol-au-vent met een twist

24kitchen - donderdag 20 april om 16:30

© VTM
Loïc Van Impe, kok op televisie en sociale media, maakt in de eerste aflevering van dit tweede seizoen Loïc: Zot van Koken op zijn eigen manier vol-au-vent met een bladerdeegkorst. Daarbij serveert hij friet, verse mayonaise en wat peterselie.

Koken is ‘keiplezant’ en hoeft vooral niet moeilijk te zijn. Dat is de overtuiging van Loïc Van Impe. De vader en moeder van de dertigjarige Belg zijn kok. Zelf kookt hij inmiddels op televisie en op sociale media trekt hij talloze volgers met zijn kookvideo’s.

Loïc Van Impe

In de eerste aflevering van dit tweede seizoen van Loïc: Zot van Koken maakt hij vol-au-vent. “Maar dan wel op mijn manier, met een krokante bladerdeegkorst erbovenop, superambachtelijke frieten, verse mayonaise en wat peterselie.”

Champignons, gehakt en ontbeende kippendijen zijn volgens Van Impe de drie belangrijkste ingrediënten voor het gerecht. De komende tijd geeft de kok nog meer Belgische klassiekers een twist. Zo gaat hij aan de slag met Luikse balletjes en mosselen met linguine.

Meer over