En Tom Cruise

Billie Eilish, Snoop Dogg en the Red Hot Chili Peppers in de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen

10 augustus 2024 12:38 | sport | Door Irma Tomas

© ANP
Het is nog niet helemaal officieel maar de geruchten zijn oorverdovend: Billie Eilish, Snoop Dogg en the Red Hot Chili Peppers zullen tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen optreden.

De sluitingsceremonie is altijd minder groots dan de openingsceremonie, maar de organisatoren beloven evengoed een grootse show. Een deel van de show vindt plaats in de lucht en de kijkers worden meegenomen op een tijdreis door het verleden en de toekomst. En de namen die rondzingen, zijn inderdaad behoorlijk groot.

Lees hier alles over de Olympische Zomerspelen 2024

Tom Cruise

Het is traditie dat de organiserende stad de Spelen overdraagt aan de volgende organisator, in dit geval Los Angeles en daarin gaat Tom Cruise een rol spelen. De acteur staat erom bekend dat hij altijd zijn eigen stunts doet en hij werd in Parijs al gespot terwijl hij iets spannends deed met een vlag op een motor.

Los Angeles

Dat zangeres H.E.R. gaat optreden is zeker en de namen van Billie Eilish, Snoop Dogg en the Red Hot Chili Peppers klinken steeds luider. Snoop Dogg is sowieso al in Parijs en Eilish en the Red Hot Chili Peppers treden waarschijnlijk op in Los Angeles. 

De sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs is in het Stade de France en begint om 20:00. De show is te volgen op NPO1.

Meer over