Handleiding

Geen Ziggo-abonnee? Zo kijk je toch gratis naar de Champions League en Europa League

Gisteren 13:50 | sport | Door Judith Regeling

© ANP: Bart Stoutjesdijk (Feyenoord) / Olaf Kraak (Ajax) / Tobias Kleuver (PSV)
Ziggo Sport heeft dit tv-seizoen de uitzendrechten van zowel de Champions League als de Europa League in handen. In dit artikel lees je hoe je de voetbalwedstrijden kunt volgen, zelfs zonder Ziggo-abonnement.

Een kind kan de was doen, kunnen we wel zeggen.

Champions League

Als er iets veranderlijk is in Nederland is het wel waar je sportwedstrijden kunt volgen. Zo waren Ziggo-abonnees enkele jaren geleden nog verzekerd van de Formule 1, terwijl al deze leden nu toch echt een abonnement op Viaplay of F1 TV Pro moeten hebben. Alleen dan hoeven ze niets te missen van Max Verstappen.

Ook bij voetbal is dit het geval. Vorig jaar waren de wedstrijden van zowel de Champions League als de Europa League nog op RTL te zien, maar sinds dit seizoen is dat anders. Wie nu op de hoogte wil blijven van het buitenlandse avontuur van teams als PSV, Feyenoord, Ajax, AZ en FC Twente moet bij Ziggo Sport zijn.

Hoe kijk je zonder Ziggo-abonnement?

Wie een abonnement heeft op Ziggo kan hiervoor 'eenvoudig' overschakelen naar Ziggo-kanaal 14. Heb je nu geen Ziggo-abonnement? Geen zorgen, ook dan zijn er mogelijkheden om de wedstrijden te volgen.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de belangrijkste wedstrijden van de Champions League en Europa League seizoen 2024/2025.

  • Ga naar de website van Ziggo: ziggo.nl/uefa/ziggo-sport-free;
  • Klik op 'Meld je aan en kijk gratis';
  • Maak een account aan door je voor- en achternaam en je e-mailadres in te voeren;
  • Log via ziggogo.tv in en kijk de wedstrijden gratis op een apparaat naar keuze. Je kunt ook de Ziggo GO-app downloaden voor je telefoon of tablet;
  • Wil je op een smart-tv kijken? Installeer dan gratis de Ziggo GO-app op je televisie en login in met je zojuist gemaakte account;
  • Heb je een mediaspeler zoals een Chromecast of Apple TV? Stream de wedstrijden dan direct naar je televisie vanaf je mobiele apparaat.
Ondertussen benieuwd welke wedstrijden je niet mag missen? Houd dan onze voetbalpagina in de gaten.

Meer over